top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Mezinárodní výstava Tulln (AT) 28.-29.9.2019

O posledním zářijovém víkendu jsme jeli letos už podruhé na výstavu do Rakouska. Brassinka už získala jeden rakouský CAJC při evropské výstavě ve Welsu (16.6.), tak jsme si říkali, že by byla škoda toho junioršampiona nedodělat... :-) Brassi soutěžila ve třídě mladých, ale protože 29.9. už jí bylo 15 měsíců a v Česku v juniorech už má všechno vyhrané, půjde příště poprvé mezi dospělé. A jaké jsou tedy výsledky z Tullnu?

Sobota 28.9. - rozhodčí Edith Soltezs (AT)

Výborná 1, CAJC, BOJ, BOB + Crufts qualification 2020

Neděle 29.9. - rozhodčí Myrna Shiboleth (Izrael)

Výborná 1, CAJC, BOJ, Bundesjugendsieger 2019 + RAKOUSKÝ JUNIORŠAMPION!

bottom of page