top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

MVP Bratislava 17.8. + Ml. Boleslav 24.8.2019

V srpnu se naše Brassinka (13 měs.) zúčastnila dvou mezinárodních výstav psů a byla opět velmi úspěšná. Na první z nich jsme vyrazili 17.8. do Bratislavy, krátkosrsté kolie posuzoval pan Milan Krinke (CZ). Druhá z výstav se konala 24.8. v Mladé Boleslavi a rozhodčím byl pan Boris Chapiro z Francie. Součástí této výstavy byla kvalifikace na Crufts, největší psí výstavu na světě, která se koná každý rok v březnu v britském Birminghamu.

Brassinky výsledky:

Bratislava: V1, CAJC, BOJ, BOB (vítěz plemene 1./9)

Mladá Boleslav: V1, CAJC, BOJ (nejlepší junior 1./7) + Crufts kvalifikace 2020

bottom of page