top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Klubová výstava KChCS Humpolec 1.-2.6.2019

Rozhodčí: 1.6. Milan Krinke (CZ), 2.6. Jitka Gogolínová (CZ)

Brassica Wide Park (11 měsíců, třída mladých)

1.6. - Výborná 1 z 5, CAJC, BOJ z 10 juniorů, Res. BIS Junior 2.6. - Výborná 1 z 5, CAJC, BOJ z 10 juniorů, 1. BIS Junior !!!

Butia Wide Park (11 měsíců, třída mladých) 1.6. - Výborná 2 z 5

Tak tohle byla jízda! Sice jsme se všichni spálili na slunci, ale rozhodně to stálo za to - Brassinka válela, dostala dva skvělé posudky bez jediné výtky a ve velké konkurenci to dotáhla až na Best in Show Junior. Její sestra Butinka byla také výborně ohodnocena a umístila se za Brassi na 2. místě z 5. Máme z ní velkou radost a děkujeme majitelům, že ji přivezli ukázat. Výstava byla v krásném prostředí jezdeckého závodiště Zlatá podkova. Moc chválím organizaci, pěkné ceny i velmi pečlivou a profesionální práci rozhodčích. Některé fotky jsou dílem fotografa Jiřího Křivánka (moc děkujeme, byla to dřina) a zbytek je jako obvykle od maminky. :-)

bottom of page