top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Mezinárodní výstava Litoměřice 18.5.2019

Rozhodčí: Lenka Petrášková (CZ), Jadwiga Niciewicz (PL, závěrečná soutěž)

Brassica Wide Park (třída mladých) - V1, CAJC, BOJ, 1. Junior BIG z I. FCI skupiny

+ splněny podmínky pro titul Český junioršampion (v 10 měsících)!

V Litoměřicích se nám velmi dařilo. Chtěla jsem s Brassinkou hlavně dokončit junioršampiona, ale povedlo se toho mnohem víc. Brassi vyhrála nejlepšího juniora plemene, takže postoupila do závěrečných soutěží, kde se nám podařilo získat 1. místo v početné skupině ovčáckých, pasteveckých a honáckých plemen! :-) Pořád tomu nemůžu uvěřit. Na výstavě v Litoměřicích jsem byla se svými pejsky třikrát a pokaždé moje kraťanda vyhrála 1. místo v I. FCI skupině (2x Ebi, 1x Brassinka). Jsem na ty holky nosaté strašně pyšná. ❤️

bottom of page