top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Klubová výstava Chropyně 11.5.2019

V sobotu 11. 5. jsme vyrazili s naší "malou" Brassinkou na Moravu zúčastnit se klubové výstavy kolií a šeltií. Výstava byla venkovní a s počasím to bylo celou dobu napínavé, ale nakonec se předvádění v kruzích obešlo jen s malou přeháňkou. Desetiměsíční Brassica Wide Park ve třídě mladých fen získala hodnocení Výborná 1 ze 4, CAJC a ve velké konkurenci 11 juniorů vyhrála titul BOJ (Best of Juniors). Byla pochválena od rozhodčího Briana Hawkingse (UK) za "extrémně dobrý pohyb" a dostala krásný posudek. Máme z ní velkou radost.

bottom of page