top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Mezinárodní výstava Praha 2.12.2018

O první adventní neděli jsme vzali naši malou černou princeznu za trochou socializace na mezinárodní výstavu. Pražská výstava obvykle bývá dvoudenní, ale letos byla z nějakého důvodu vměstnána do jednoho dne, takže tam bylo pejsků opravdu hodně (přes 5000). Krátkosrsté kolie posuzovala paní Mlada Svobodová. Z našich odchovů se zúčastnil ještě Aki. Výsledky:

Brassica Wide Park (třída štěňat, 5 měsíců) - Velmi nadějná 1

Acorus Wide Park (tř. otevřená, 2 roky) - V1/4, CAC, CAC ČMKU, CACIB

Minulý víkend nás navštívila Brassinky sestra Bellis, tak vkládám ještě několik fotek z návštěvy. A dostali jsme také krásné fotky Trixie (= Betonica WP).

bottom of page