top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Světová výstava psů Lipsko 11.11.2017


Někdy se stane, že váš pes nemá zrovna den... a někdy je v ten den zrovna světová výstava. 😅😅

Dlouho jsem nezažila, že by mě Ebi v kruhu skoro vůbec nevnímala, ale dnes na světové výstavě v Lipsku se jí dařilo mě celou dobu úspěšně ignorovat - pořád se otáčela a hledala rodinu a ne a ne normálně postát. Něco jí prostě nesedlo a nedalo se s tím nic dělat. Přesto v hojně obsazené třídě šampionů (13 fen) získala ocenění 'výborná' a dostala se do užšího výběru. Víc jsem s tím předvedením dnes opravdu nemohla čekat.

Světová výstava v Lipsku byla i tak krásným zážitkem, tolik úžasných psů na jednom místě, to člověk jen tak nevidí. ❤️

Gratuluji všem vítězům!

bottom of page