top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Výstava Litoměřice 20.5.2017

V sobotu 20.5.2017 se na mezinárodní výstavě v Litoměřicích sešla rodinka zlatých kolií z CHS Wide Park. Jako chovatelé můžeme být více než spokojení, protože všechna naše štěňata byla ohodnocena známkou výborný/á a umístila se na předních příčkách. Užili jsme si spoustu srandy s jejich páníčky a celý den byl završen Ebinčiným vítězstvím v závěrečných soutěžích.

Posuzovatel: Petr Řehánek

Tia Krásná Louka (třída šampionů) - V1, CAC, CACIB, BOB, 1. BIG z I. FCI skupiny

+ splněny podmínky pro titul Český grandšampion

Ebinka zvítězila v nejpočetnější skupině pasteveckých plemen a ze stovek psů byla vybrána mezi 3 nejhezčí psy celého výstavního dne!

Třída mladých, psi (4):

Acorus Wide Park (Aki) - V1, CAJC, BOJ

Aloe Wide Park (Falco) - V2

Třída mladých, feny (3):

Anemone Wide Park (Sisi) - V1, CAJC

Alcea Wide Park (Alsinka) - V2

Gratulujeme k úspěchům a děkujeme za skvělou prezentaci Wide Parku a za příjemně strávený den!

Tia Krásná Louka - V1, CAC, CACIB, BOB, 1.BIG

bottom of page