top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Výstava v Praze 15.4.2017

V sobotu 15. 4. 2017 jsme si užili prima den na mezinárodní výstavě v Praze.

TIA KRÁSNÁ LOUKA 'Ebinka' (3 roky) ve třídě šampionů získala V1, CAC, CACIB, BOB!

Paní posuzovatelka z Finska Elina Haapaniemi byla hodně přísná, VDčky a Dčky nešetřila, o to větší mám z té naší holčičky radost. Na výstavě soutěžil i Ebinky syn Acorus Wide Park 'Aki' (9 měs.), který v konkurenci pěti psů ve třídě mladých získal známku výborný 2! Děkujeme za prezentaci a gratulujeme majitelům. Dorazil také jeho bráška Adonis Wide Park 'Dony', který se seznamoval s rušným prostředím výstavy. Viděla jsem ho poprvé po 7 měsících a byla jsem překvapená, jak moc vyrostl. Je z něj krásný pes! Všem přátelům a známým děkujeme za krásný den a těšíme se na viděnou třeba na další výstavě!

Přikládám kromě fotek z výstavy také fotky našich dalších štěňátek z vrhu 'A' Wide Park, které jsme dostali od jejich páníčků. Jsme rádi, že se všem daří dobře!

Krásné Velikonoce!

bottom of page