top of page

KONTAKT:

O NÁS:

Wide Park je chovatelská stanice krátkosrstých kolií. Název vznikl podle obory, v jejíž těsné blízkosti bydlíme (v překladu „širá obora“). Štěňátka pojmenováváme podle latinských názvů rostlin.

Náš dům obývají čtyři zástupkyně tohoto plemene – zakladatelka našeho chovu Tia Krásná Louka "Ebi", její dcera Brassica Wide Park a dvě vnučky Freya Wide Park a Grewia Wide Park. Kolem našich milovaných kolií se v podstatě točí rytmus celé domácnosti.

World Dog Show 2021 & 2022

Wide Park je jediná česká chovatelská stanice tohoto plemene, které se podařilo získat 2x titul BOB (nejlepší krátkosrstá kolie) na světové výstavě.

2021 - WW Brassica Wide Park

2022 - WJW Drosera Wide Park

Výstava v Bratislavě 5.-6.11.2016

Po devítiměsíční pauze jsme s Ebinkou opět vyrazili na výstavu. Už nám to chybělo! Ebi se začala po štěňatech hezky vracet do formy, každý den běhá s kolem několik kilometrů, takže je silná, vysportovaná a fit a hlavně vypadá moc spokojeně.

V sobotu jsme obě byly po tak dlouhé pauze trochu nervózní a předvedení nevyšlo úplně tak, jak bych si představovala, ale v neděli se zadařilo, a i přestože byl pan rozhodčí Václavík hodně přísný a dával VDčka i Déčko, Ebi odcházela s BOBem a krásným posudkem. :)

Mezinárodní výstava Bratislava, třída šampionů:

SOBOTA 5.11.2016 - V2, res. CAC

posuzovatel: Vladimír Javorčík

NEDĚLE 6.11.2016 - V1, CAC, CACIB, BOB

posuzovatel: Miroslav Václavík

Nedělním úspěchem Ebi (Tia Krásná Louka) splnila podmínky pro udělení titulu INTERŠAMPION (C.I.B.)! :))

bottom of page